A Galaxy Fold és az S10 jön az Android 11-es hullámban

Természetesen a One UI 3.0-val együtt kapják meg az új rendszert a 2019-es csúcsmobilok, és már itthon is elindult a frissítés.

Most már nagyjából augusztusig lehet látni, hogy mikor és melyik Samsung típusok frissülnek Android 11-re és One UI 3-ra, a jelenleg elérhető listát mi is publikáltuk januárban. Éppen ezért nincs is nagy meglepetés abban, hogy a két tavalyi hajlítható modell (Z Flip és Z Fold 2), illetve a Galaxy S20-, illetve Note 20- és Note 10-es széria után most a Galaxy Fold és a Galaxy S10-család következik, az mindenesetre jó hír, hogy Amerikában és nálunk is elindult már az OTA frissítés, az S10-eken már hazai felhasználók is jelezték a startot.

[+]

A frissítés az amerikai régióban, Galaxy Fold eszközökön F900U1UEU4DUA3 verziószámon megy, a kártyafüggetlen Galaxy S10 modellek pedig G97xU1UEU4FUA4 verziószámmal fognak futni, és persze a biztonsági csomag is frissül 2021 februárira.

Előzmények

  • Itthon is elindult a One UI 3.0

    Az S20-családra már el is indult az új rendszer, itthon is több felhasználó találkozhatott már a frissítést jelző ablakkal, és a jóval transzparensebb kezelőfelülettel..

  • Android 10-zel fut a Galaxy Fold

    A Samsung első hajlítható készüléke a napokban kapta meg a One UI új felületét Android 10 alapokon.

  • Samsung Galaxy S10 Lite - a felejtés bére

    Szép, gyors és sokáig bírja, mégis elfelejtette az S10 Lite mindazt, amit ma már kedvező árú elődei a legjobban csináltak.

Hirdetés