A Galaxy Note10-zel érkezhet a Galaxy Watch Active 2

A Szövetségi Kommunikációs Bizottságnál már bejegyezték a Samsung Galaxy Watch Active utódját. És egy új Galaxy Buds is felbukkant.

Az FCC adatbázisában néhány fénykép is felbukkant a Samsung Galaxy Watch Active 2-ről, ami például megerősíti, hogy a dizájnban nem sok változás lesz az elődmodellhez képest. A tekerőgyűrű hiányát már volt időnk megemészteni, de felmerült, hogy érintésérzékeny kávával fogják pótolni. Ez viszont sajnos nem derül ki a Szövetségi Kommunikációs Bizottság anyagából. Az viszont igen, hogy legalább kétféle anyaggal dolgozik majd a gyártó a 40 milliméteres óratest esetében.

44 milliméteres variánsról egyelőre nincs szó a szervezet aktáiban, a 40 milliméteres óratest viszont alumíniumból és rozsdamentes acélból is készülhet, amihez 1,2 hüvelykes panel jár majd. Ettől függetlenül nem kizárt, hogy lesz egy nagyobb, LTE képes variáns is, 1,4 hüvelykes, szintén 360 x 360 pixel felbontású Super AMOLED kijelzővel. A Watch Active 2-ről készült fotókból az is kiderül, hogy a Tizen alapú One UI-val futó készülékek maradnak a 4 GB belső tárhelynél, ami lassan igazán lehetne kicsit bőségesebb.

A kiszivárgott specifikáció alapján a normál méretű óra 247 mAh-s akkumulátorral, a nagyobb pedig 340 mAh-s teleppel várható, a Qi töltés nyilván idén is opció lesz. A csak WiFi képes modell hardveresen elvileg nem változik, marad a 768 MB RAM, míg az LTE képes megoldás 1,5 GB-tal dolgozik. Az új okosórák jó eséllyel augusztus 7-én, a Galaxy Note10 mellett mutatkoznak be. Valószínűleg a Franciaországban már listázott, ezüst színű Galaxy Buds is ekkorra várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés