A Galaxy Tab S8-ak is Android 13-ra váltanak

Tartja az ütemtervet a Samsung, a telefonok után idei táblagépeire elindult a One UI 5.0!

Októberben indult, és teljes lendülettel halad a Samsung Android 13-as frissítése, a cég telefonjai közül a Galaxy A33, A53, Note20, Note20 Ultra, az S20-as széria, az S21-es széria, és az S22-es széria is megkapta már az új rendszert, illetve a hajlítható Z-széria egyes készülékeire is elkezdett szivárogni a One UI 5. Mellettük pedig immáron a legfrissebb táblagépek, a Galaxy Tab S8, Tab S8+ és Tab S8 Ultra is élvezhetik az Android 13-at, az összes európai régióban élő az OTA frissítés.

A táblagép a billentyűzetes tokban, DeX módban.
A Galaxy Tab S8 Ultra táblagép a billentyűzetes tokban, DeX módban. [+]

A Tab S8-ra az X706BXXU2BVK4-es firmware, a Tab S8+ esetén az X806BXXU2BVK4-es, míg az Ultra táblagépre az X906BXXU2BVK4-es verzió hozza el az Android 13-as One UI 5-öt. A One UI 5 újdonságai között továbbfejlesztett DeX felület érkezik a táblagépekre, a Samsung saját alkalmazásainak — fájlkezelő, böngésző, galéria — jobban optimalizált verzióival, emellett újdonság a részletes Wi-Fi diagnosztika menü és a RAM Plus személyre szabásának vagy teljes kikapcsolásának lehetősége.

A frissítésbe ágyazva érkezik a 2022 novemberi biztonsági csomag is a táblagépekre, melyek négy tucatnyi sebezhetőséget javítanak, köztük azt az AOSP-ben található bugot is, amivel megkerülhető a zárképernyő bizonyos körülmények között.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés