A Geekbenchnél járt a HTC One M9

Ha minden igaz, akkor a HTC a barcelonai Mobile World Congress alkalmával mutatja be legújabb csúcsmodelljét. Az egyelőre One M9 néven emlegetett készülék most a Geekbench 3 tesztjét tudta maga mögött, ezzel viszont jó néhány információ látott napvilágot a hardverrel kapcsolatban.

HTC One M9 Geekbench 3

A benchmark leírása szerint a készülékben egy 1,55 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor dübörgött egy Qualcomm Snapdragon 810 MSM8994 chipsetben, méghozzá 3 GB RAM társaságában. A 0PJA10 modellszámon jelzett mobilon a teszt idején Android 5.0.2 Lollipop operációs rendszer futott. Érdekesség, hogy az eredmények jóval elmaradnak a Galaxy S6 feltételezett hardveres erejétől, hiszen a single-core esetén 1232, a multi-score tekintetében pedig 3587 pontot kapott a One M9 (szemben az S6 Exynos SoC-jénél mért 1520 - 5478 pontszámpárossal). Ez persze még sokat változhat, hamarosan MWC, utána pedig még okosabbak leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire Eye - szemmel ver

    A HTC gondolt egyet, és piacra dobott egy 13 megapixeles szelfikamerával megtámogatott mobilt, aminek hardveresen sem kell szégyenkeznie.

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés