Fotón az aranyszínű HTC M9 hátlapja

A kémfotók megbízható forrásaként ismert francia NowhereElse.fr nemrég néhány újabb élőfotót tett közzé a HTC One sorozatának harmadik tagjának hátlapjáról, melyen a korábbi kettős kamera elrendezés helyét egyetlen jóval hangsúlyosabb modul vette át. Az óarany vagy ha úgy tetszik pezsgő árnyalatú burkolat belső felületén – a takarófólia ellenére is – jól megfigyelheto a precíz gépi megmunkálás, így várhatóan az elődökhöz hasonlóan a kiemelkedő összeszerelési minőség ezúttal is biztosra vehető.

Korábbi beszámolók szerint a tajvani vállalat végleg felhagy a forradalminak aligha nevezhető 4 megapixeles UltraPixel szenzorok erőltetésével, bár egyelőre nem kizárt, hogy a készülék előlapjára egy ilyen megoldás kerül. A hátoldalon viszont sokkal valószínűbb, hogy egy 20,7 megapixeles kamera kerül, dupla LED villanóval megtámogatva.

Az Android Lollipop operációs rendszerrel érkező One M9 műszaki felszereltségéről egymásnak kissé ellentmondó hírek kaptak szárnyra, de a gyártóhoz közeli források szerint a Snapdragon 810 processzor használata mellett a 3GB operatív memória jelenléte is biztosra vehető.

A Mobile World Congress során leleplezésre kerülő készülékhez a szintén tajvani Otterbox külső tokokkal is készül, melyek látványtervei a megszellőztetett kémfotók vonalait követik. A 29,95 eurós tokok a gyártó tervei szerint április első napjától lesznek kaphatóak, így a HTC One M9 premierje szintén ekörül várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

Hirdetés