A Guess Connect az Android Weart futtató eszközök sorát gyarapítja

A március 23-a és 30-a között esedékes Baselworld kiállításra több klasszikus óra és okoskütyü gyártó is ellátogat a legfrissebb termékeivel, és az elmúlt napokban csak úgy záporoznak az Android Wear 2.0-s bejelentések. A Sequel AG / Timex Group alá tartozó Guess Watches már 2015-ben bemutatott egy csatlakoztatott órát, a 2017-es Guess Connect ugyanakkor teljes fejesugrás az okosórák világába, friss androidos alapokon.

A Guess Connect két variánsa
A Guess Connect két variánsa [+]

A kör alakú, színes megjelenítőt használó kütyü a hölgyeknek 41, az uraknak pedig 44 milliméteres órarésszel lesz elérhető, többféle megjelenéssel és egy rakás, szabadon variálható, digitális óralappal. Viszont csak ősztől vagy téltől, attól függően, hogy mikor áll készen a startra. A rendszer meghajtásáért a Snapdragon Wear 2100-as hardver felel majd. Ennél többet a sajtóközlemény nem árul el.

A Fossil Blue
A Fossil Blue [+]

A Fossil is jelen van egy ideje a csatlakoztatott és okosórák között, és eljött az idő az első kollaborációra. A Fossil Q x Cory Richards a neves National Geographic fotográfus nevét viseli és limitált példányszámban lesz elérhető. Richards már egy ideje a Fossil óráit viseli, és most egy Fossil óra fogja az ő nevét. A Fossil Blue jegyeit kölcsönző ketyere természetesen Android Wear 2.0-t futtat és március 27-től lesz elérhető fém vagy bőr szíjakkal, egyelőre nem pontosított áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Guess

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés