A Honor is a belépő szinten erősít

A Honor tegnap délután mutatott be egy új, alsó kategóriás, és ennek megfelelő árazású készüléket. 130 euróért, ami jelen pillanatban 40 ezer forint, a Honor 6A teljes fémburkolatot kapott, valamint ujjlenyomat-olvasót a hátlapra, ami a gyártót ismerve feltehetően kiemelkedő hatékonysággal működik. A specifikáció egyébként nem valmai izgalmas, színválaszték viszont lesz: arany, ezüst, talán türkiz és pink.


[+]

A Snapdragon 430-as lapka mellé 3 GB rendszermemória és 32 GB belső tárhely jár, de 2/16 GB-os verzióban is választható. Ez utóbbi viszont olcsóbb is, nagyjából 32 ezer forintnak megfelelő eurót jelöltek meg. A készülék aránylag kicsi, az 5 hüvelykes HD kijelzőt 143,7 x 70,9 x 8,2 milliméteres, 143 grammos házba szerelték, plusz belepréseltek egy 3000 mAh-s, gyorstöltést is fogadó telepet is, ami ezzel a körítéssel egészen ígéretes üzemidőt sejtet.


[+]

Az előlapi kamera 5 megapixeles, míg a hátlapi, kéttónusú LED villanóval és PD autofókusszal támogatott modul 13 megapixelt tud. A kétkártyás, dual standby rendszerű kivitel adott, ez esetben viszont helyhiány miatt a belső memória már nem bővíthető. A 4G képes, VoLTE kompatibilis Honor 6A Android 7.0-ra húzott EMUI 5.1-gyel érkezik, Kínában pedig holnaptól előrendelhető.

Azóta történt

Előzmények

  • Remek negyedév a Huawei mögött

    Jól kezdte 2017-et a sencseni óriás fogyasztói üzletága, amely továbbra is stabilan harmadik a mobilpiacon, és sikerült a mutatóin javítani.

  • Kígyózó sorok a Honor 5A megszerzerzéséért

    A készülékre leadott regisztrációk száma átlépte a 10 milliós határt, ami óriás eredmény, persze nem egyenlő az eladással.

  • Bemutatkozott a Honor 5A

    A vártaknak megfelelően megérkezett az új Honor, ám a Plus modell helyett a sima kapott nyolcmagos processzort és 5,5 hüvelykes kijelzőt.

Hirdetés