A Honor is bemutatott egy felső kategóriás tabletet

A Honor Pad V7 Pro a MediaTek legújabb, táblagépekbe szánt lapkakészletével debütált Kínában.

Egyre komolyabb választék alakul értelmezhető teljesítményű, androidos táblagépekből, amihez most a Honor is hozzájárul. A Magic3 és az X20 után ma a Pad V7 Pro is bemutatkozott, a megegyező teljesítményű, 6 nanométeres MediaTek Dimensity 1200-as lapkakészletre épülő szettel. A Kompanio 1300T támogatja a 120 Hz-es megjelenítőt és 5G adatkapcsolatot, amit a Honor 11 hüvelykes, Android 11-gyel futó táblagépe ki is használ.


[+]

Az 1600 x 2560 pixel felbontású panelhez új Magic Pencil is érkezik 4096 szintű nyomásérzékenységgel és 8 milliszekundumos késleltetéssel. A Megic Pencil 2 számára a mágneses, érintőpaddal szerelt billentyűzetes tokban külön tárolóhely került kialakításra. A Xiaomi Pad 5 Pro-hoz hasonlóan itt is két kamera került a hátlapra, a Honor viszont a 13 megapixeles főkamera mellé egy 2 megapixeles mélységérzékelőt álmodott. Az előlapi kamera felbontását nem részletezték, de a videófelvétel maximális felbontását igen, ami FHD.

Az arany és a kék verzió elvileg műbőr hátlapot kapott.
Az arany és a kék verzió elvileg műbőr hátlapot kapott.

Az üzemidőről egy 7250 mAh-s akku gondoskodik, amit Type-C csatlakozón keresztül 22,5 wattos teljesítménnyel tölthetünk, a hangot pedig négy, DTS:X Ultra minősítésű multimédiás hangszóró közvetíti. A táblagép választható csak WiFi modemmel (WiFi 6) 6/128 GB-os, 8/128 GB-os vagy 8/256 GB-os memóriakiosztással, illetve 5G-képes verzióban 8/256 GB memóriával. Az WiFi-s alapmodell 120 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül, míg az 5G-sért 170 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni. Nemzetközi forgalmazásról nem volt szó, viszont ha elhagyják Kínát, azt a Google szolgáltatásaival a fedélzeten fogják megtenni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés