Készül az Oppo táblagépe

Picit lemaradt a gyártó a közvetlen koncurenciától, de idén már Oppo márkajelzésű tablet is lehet a piacon.

Az iPad dominálta tabletpiac tavaly jelentős fellendülést mutatott, a kínálatot pedig a többi gyártó is igyekeztek bővíteni minden árkategóriába. Lett Xiaomi táblagép, Realme és Nokia, a Samsung a csúcsszéria mellett több, kedvező árú ajánlatot is bemutatott, a Honor sem tétlenkedett, a Motorola a Lenovo modelljeit címkézi át, az Oppo viszont valahol lemaradt.


[+]

Viszont nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan az Oppo is ringbe száll a nemes egyszerűséggel Oppo Pad néven emlegetett eszközzel. A készülék most a Geekbenchnél járt, ami elárulja, hogy Snapdragon 870-es szettre számíthatunk 6 GB rendszermemóriával, a korábbi 3C bejegyzés pedig 33 wattos gyorstöltésről árulkodik.


[+]

Digital Chat Station nem tévedett a lapkakészletet illetően, elképzelhető, hogy a 120 Hz-es, 2560 x 1600 pixel felbontású LCD panelt és a 8000 mAh-s akkumulátort illetően is helyesek az értesülései. Viszont bízunk benne, hogy a Geekbench által regisztrált Android 11-es rendszert azért a 2022 első féléves indiai megjelenésre már lecserélik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés