A Motorola One Vision olcsóbb verziója lesz a One Action

Az Android One programban részt vevő One Vision mellett két további One modellt várunk, az egyik a One Action.

A Motorola nemrég mutatta be a One Visiont, ami a szériából várható három modell közül az első. Valószínűleg az alapmodell, ugyanis esélyes egy One Pro verzió, illetve egy One Action, ami megegyező hardvert, de szerényebb kialakítást és eltérő kamerarendszert kap. A 91mobiles egy meg nem nevezett informátortól jutott exkluzív információkhoz a Motorola One Actionnel kapcsolatban, ami nemrég a Geekbenchnél is megfordult.

Az előlap a One Visionnel megegyező kialakítású lesz.
Az előlap a One Visionnel megegyező kialakítású lesz.

Többek között innen tudjuk, hogy szintén az Exynos 9609-cel dolgozik, de itt lesz 3/32 GB-os memóriaopció is. Rendszermemóriából maximum 4 GB-tal számolhatunk, amihez választható 64 vagy 128 GB belső tárhely. Alapvető különbség az anyaghasználatban és a kamerarendszerben lesz, a kialakítás, a kijelző mérete és az egyéb paraméterek megegyeznek. Az üveg helyett itt műanyag hátlapot illesztettek a készülékre, amire egy 12 megapixeles főkamera kerül két másik, nem specifikált szenzorral együtt. A szelfikamera szintén 12 megapixellel dolgozik majd.

Azóta történt

Előzmények

  • Még két Motorola One érkezhet

    A Motorola fémjelzésű, vegytiszta Androidot futtató széria még csak most jön lendületbe: a One Visiont a One Action és a One Pro követheti.

  • Bemutatkozott a Motorola One Vision

    Gyári Android One, 21:9-es kijelző notch helyett kameralyukkal, Samsung rendszerchip, gyorstöltés és korrekt ár. Ez a cég új víziója.

Hirdetés