Két új Motorola érkezhet hamarosan

Az egyik makróképességekre, a másik teljes képernyős megjelenésre fókuszálhat, motorikus szelfiegységgel.

Különleges telefon lett a Motorola One Zoom, hiszen négy kamerát visel a hátlapon, három eltérő látószöggel és mélységérzékelős rendszerrel. A berlini bejelentéssel azonban még nem ért véget a Lenovo kötelékébe tartozó brand 2019-es éve: felbukkant egy másik kameracseppes mobil XT-2016-1 kódnéven, amit a thai NBTC minősítő intézet Motorola One Macro néven azonosít.


(forrás: XDA-developers) [+]

Egyelőre csak következtetni lehet arra, hogy az utótag fejlett közelképeket ígér-e – a főkamera mellett manapság erre létezik dedikált makrólencse, illetve ha az ultraszéles modul tud fókuszálni, szupermakró mód. A készüléket az XDA-developers 5,7"-es és 720 x 1520 pixeles megjelenítővel, Helio P70 SoC-vel és 4000 mAh-s teleppel várja, és ekként tulajdonképpen a Moto G széria egyik újdonsága lehet, csak épp új elnevezéssel. A publikáció a fenti képet is mellékelni tudja – a kameracseppes telefon az alsó Motorola logó és kikockázott feliratok alapján belső tesztelésre szánt darab lehet.

(forrás: XDA-developers) [+]

Még izgalmasabb a fenti két kép, azok ugyanis egy motorikus szelfikamerával szerelt Motorolát lepleznek le, magyarán ez a modell is totális képernyő dominanciára törhet az előlapon, belógó izék nélkül. A további részletek egyelőre váratnak magukra, mindenesetre esélyes ezen két Lenovo által gyártott mobil idei startja, tovább bővítve a denevérlogós palettát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés