IFA 2019: A zoomra megy rá az új Motorola telefon

Motorola One Zoom néven mutatott be egy egész ügyes terméket a Lenovo, kérdés, hogy nálunk kapható lesz-e.

Látványosan nem tudott éveken át mit kezdeni a Lenovo a hozzájuk került Motorola márkával, de mostanra úgy-ahogy van koncepció a név mögött, noha az esti bemutatón megint elhangzott, hogy újradefiniálják a márkát. Ennek egy elég szerény tudású E6 Plus lett az egyik eredménye, valamint egy sokkal izgalmasabb One Zoom a másik.


[+]

Az alumínium készülékházban lakó termék elöl-hátul Gorilla Glass 3-mal védett üveget kapott, a hátsó kiképzésre különösen büszke a gyártó, amely szerintük egyszerre vonzó, de nem gyűjti az ujjlenyomatokat. Olyannyira nem, hogy a biometrikus szenzor a kijelző mögött található, ami azt is jelenti, hogy az előlapon terpeszkedő megjelenítő Super AMOLED technológiát használ, nagy valószínűséggel a Samsung szállítja, felbontása Full HD+. A kijelző tetején apró notch rondít bele az összképbe.


[+]

A hátlapon levő kamerarendszer a One Zoom ütőkártyája, amely egyrészt ízléses módon tálal négy kamerát, másrészt itt viszont vélhetően a Sony volt a partner, a 48 megapixeles quad-Bayer szenzor legalábbis erre utal. Itt van optikai stabilizátor és éjszakai mód is, az apertúra f/1,7-es. Kapott egy 5 megapixeles mélységszenzort, egy 16 megapixeles, 117 fokos nagylátószögű megoldást és egy háromszoros optikai zoomra képes, 8 megapixeles optikát is a termék, szoftveres trükkel tízszeres nagyítás is elérhető úgy, hogy több kamera dolgozik össze.


[+]

A hardver egy Qualcomm Snapdragon 675-ös chipset 4 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel, a rendszer egy nagyon letisztult Android, az akkumulátor pedig 4000 mAh-s, amivel két napos készenléti időt ígér a gyártó. A kamerák alatt ott mosolyog a Motorola logó, amely értesítési LED gyanánt is funkcionál, különböző intenzitással tud pulzálni, ez elég látványos, ahogyan a háromféle színvariáció is ízlésesre sikerült. Átszámítva 100-120 ezer forint között lehetne a hazai ára a terméknek, de a magyarországi forgalmazásról nincs még információ.

Azóta történt

Hirdetés