A Pocophone F1 Android 10-et, az F2 előzetest kapott

A nemrég önállósult brand ár/érték bajnoka aktuális Androidra és MIUI-ra vált, hamarosan pedig három új Poco érkezhet.

Remek, bár messze nem hibátlan telefon lett a Xiaomi egyik almárkájának debütáló készüléke, és a gyártó nem hagyta magára a Pocophone F1-et: a tavalyi Android 9.0-s frissítés után a napokban elindult rá a 10-es főverzió közzététele, MIUI 11-gyel a fedélzeten. A stabil MIUI 11.0.4 telepítőcsomag 1,9 GB-os.


[+]

Az itthon is népszerű phablet 6,18"-es IPS panelt kínált méretes noccsal és teleppel, hátul pedig dupla kamera várta a fényt a lencsék végén. A Poco a tavalyi évet kihagyta, idén viszont hamar bejelentette, hogy önálló brandkét folytatja, és máris három új telefon érkezéséről pletykálnak.

A legolcsóbb a Poco F2 Lite lehet, amely a fenti videón bukhatott le először élőképeken, és ha a publikáló RevAtlas információinak hihetünk, Snapdragon 765G hajtja majd meg 6 GB RAM-mal a fedélzeten és 5000 mAh-s teleppel a gépházban. A bejelentés időpontjára még nem érkeztek tippek, a Poco India mindenesetre sorozatokra jellemző előzetessel borzolja a kedélyeket, mintegy megerősítve, hogy nem egy újdonsággal készül.

Azóta történt

Előzmények

  • Önálló márka lett a Poco

    Egyre valószínűbb a Poco F2 érkezése, a márka Indiára és Dél-Ázsiára koncentrálhat.

  • Android 10 bemutató

    Oda az édességes név, van viszont rendszerszintű sötét téma, (majdnem) teljes képernyős gesztusvezérlés, hajtogatható eszköztámogatás és a remény, hogy a frissítések gyorsabban jönnek – de érdekel ez még bárkit?

  • Pocophone F1 - pole pozíció

    Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.

Hirdetés