EU-s árakat kapott és strapateszten is átesett a Poco F2 Pro

Nyitóáron tényleg belefér 500 euró alá a 6/128 GB-os kivitel, de a teljes ár valamivel magasabb lesz.

A Redmi K30 Pro alapjaira épülő Poco F2 Pro - akárcsak a csúcshardverrel szerelt mobilok többsége - is átesett némi áremelkedésen, ha elődként a Pocophone F1-et vesszük alapul, viszont az 500 euró körüli belépőárral továbbra is belefér a flagship killer kategóriában, hiszen így várhatóan itthon is 200 ezer forint alatt tud majd kezdeni, és belefért egy Snapdragon 865 5G modemmel, egy 6,67"-es, HDR10+ támogatást élvező AMOLED kijelző FUll HD felbontással és motoros előlapi kamerával, két fő látószöggel és egy telemakró + mélységérzékelő segéddel.


[+]

A készülék több európai országban is hivatalos már, jelenleg bárhol megvehető 499 euróért, viszont ez a honlap állítása szerint csak nyitóakció, állítólag Spanyolországban 530, Franciaországban 550, Németországban és Olaszországban pedig 600 euró lesz a hivatalos ára, ha lement az első értékesítési hullám.

Időközben a JerryRigEverything csatorna megnézte a készülék strapabíróságát is, és az is kiderült, hogy míg a Gorilla Glass 5 üveg a hatos szintű tűvel karcolható, addig a gyári, műanyagos fóliát már a hármas szintű is megsérti. Egyébiránt a készülék általános strapabírósága megfelelőnek találtatott, és túlélte a változatos kínzásokat, sőt, még valamelyest vissza is támadta a tesztelőt. Részletek a fenti videóban!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés