A SmarTone-Vodafone és az Ericsson közös hálózata

Az egész Hongkongot lefedő HSDPA-hálózatot először júniusban indították be. A sebesség jelenlegi, 1,8 Mb/s-ről 3,6 Mb/s-re való növelése a legnagyobb sebességen és valódi mobilitással teszi lehetővé a SmarTone-Vodafone számára szélessávú mobilszolgáltatásainak nyújtását.

Douglas Li, a SmarTone-Vodafone elnök–vezérigazgatója, a következőket nyilatkozta: „Idén júniusban a világon elsőként helyeztünk teljes kereskedelmi üzembe HSDPA-n alapuló szélessávú mobilszolgáltatást, 1,8 Mb/s maximális szélessávú sebességgel. Teljes lefedettségű HSDPA-hálózatunk továbbfejlesztése 3,6 Mb/s sebességre a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségünk egyértelmű jele. Technológiai vezető szerepünk lehetővé teszi számunkra, hogy egyre jobb szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek”.

Carl-Henric Svanberg, az Ericsson elnök–vezérigazgatója, kijelentette: „A SmarTone-Vodafone hálózatának továbbfejlesztése újabb bizonyítéka az Ericsson világelső pozíciójának a technológiafejlesztés és a 3G hálózatok fejlesztése terén. Vállalatunk a mobiltechnológia innovációját támogató egyik legnagyobb erő. Szintén fontos lépés az Ericsson számára, hogy képes kiváló minőségű szélessávú mobilszolgáltatások nyújtására ügyfelei részére”.

Az Ericsson HSDPA-megoldása akár 14,4 Mb/s letöltési csúcssebességet is lehetővé tesz. A fejlett technológia alkalmazásával a szolgáltatók több mint kétszeresére növelhetik a rendszer kapacitását, miközben csökkenthetik az interaktív szolgáltatások válaszidejét.

A SmarTone-Vodafone 3,6 Mb/s maximális sebességű HSDPA-hálózatának sikeres megvalósítása a SmarTone-Vodafone és az Ericsson gyümölcsöző együttműködésének a 3G 2004-es hongkongi bevezetését követő újabb fontos mérföldköve.

Azóta történt

  • Az Ericsson mobil egészségügyi megoldása

    Az Ericsson, a Parkway Kórház és a SingHealth együttműködésbe kezdett az Ericsson mobil egészségügyi megoldásának telepítésére távoli betegfigyelés céljából.

Hirdetés