A Xiaomi Mi CC9-re fog hasonlítani a Mi A3 és Mi A3 Lite

A MySmartPrice exkluzív, állítólag megerősített információkhoz jutott a Xiaomi következő Android One modelljeivel kapcsolatban.

A MySmartPrice exkluzív, a forrás állítása szerint hivatalosan megerősített információkat kapott a Xiaomi Android One szériájának soron következő generációjáról. A Xiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite utódmodelljei kialakításukban elvileg a legújabb széria formavilágát fogják követni. A Xiaomi Mi CC9 és CC9e csepp alakú szenzorszigettel és kamerahangsúlyos funkciókkal mutatkoztak be mint a Xiaomi legújabb, specifikus szériája.

Ilyen lesz a Xiaomi Mi A3? A képen a Xiaomi Mi CC9
Ilyen lesz a Xiaomi Mi A3? A képen a Xiaomi Mi CC9.

Az Mi A széria viszont továbbra is az Android One programra fókuszál mellőzve a Xiaomi saját rendszerét, korrekt középkategóriás hardverrel és felszereltséggel. A Mi CC szériával való hasonlóság pedig annyiban is kedvező lesz, hogy visszatér a jack csatlakozó. Mármint a nem Lite verzió esetében is. A forrás szerint a 6,39 hüvelykes Mi A3-at Snapdragon 730-cal, míg a 6.01 hüvelykes Mi A3 Lite-ot Snapdragon 675-tel szerelik és mind a két eszközt 4030 mAh-s teleppel. Még az sem kizárt, hogy a Mi A3 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval támad.

Azóta történt

  • Tényleg a Xiaomi Mi CC9e lesz az Mi A3

    Csak jobb kijelzővel és Android One támogatással. Minden más tökéletesen megegyezőnek tűnik

  • Bemutatkozott a Xiaomi Mi A3

    720p felbontású OLED kijelző beépített ujjlenyomat-olvasóval, Snapdragon 665 rendszerchip, 48 megapixeles kamera, 4030 mAh kapacitású akkumulátor. Nem véletlenül ismerős adatok!

  • Xiaomi Mi A3 – egy csepp ellentmondás

    Fura egyveleg a harmadik Android One rendszerű Xiaomi, ami tripla kamerát kínál hátul jófajta üzemidővel, ám csak HD kijelzővel és eggyel régebbi Androiddal, mint ami egy kínai Redmin fut.

  • Lesz Mi 9 Lite is Európában

    A CC9-et hozzák ezen a néven Európába, a spanyol bemutató napokon belül válik esedékessé.

Előzmények

Hirdetés