A ZenWatch 3-é lehet 31-én a főszerep

Az újévi CES és a február/márciusi MWC mellett az ősz elején induló IFA a legfontosabb mobil- és kütyüexpó, ahol rengeteg telekommunikációs eszköz, kiegészítő, háztartási gép, szoftveres megoldás és mindenféle okosizé bemutatkozik. Például okosórák, és ez a kategória nem ismeretlen terep az Asus számára, hiszen túl vagyunk két ZenWatch generáción, és az első pont a berlini kiállításon lesz két éves.


[+]

A fenti tweet erősen céloz a harmadik ZenWatch érkezésére („az idő most jött el valami csodálatosra”), és az eddigi pletykák alapján egy kerek kijelzős, Android Weart futtató óráról hullhat le a lepel. Erre utalt egyébként a hivatalosan még el nem ismert készülék FCC-s vizitje is. A 31-ei sajtóeseményen alighanem szóba kerül a már bejelentett, ám sok helyen még nem kapható Zenfone 3 generáció, közülük is a Snapdragon 821-es Deluxe a legütősebb ajánlat az Asustól. Maga az IFA kiállítás szeptember 2-a és 7-e között várja a látogatókat, addig a legtöbb gyártó sajtóeseménye lezajlik, és a mi beszámolóink is elárasztják a Mobilarena címlapját, hiszen hamarosan felkerekedünk Németország irányába.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Megérkezett a Zenfone 3 Laser és Max

    Az Asus két új készüléket mutatott be, melyek közül érdekes módon a Max a kisebb és egyben gyengébb, de még mindig korrekt modell.

  • Megvan a Zenfone 3 startja

    Első körben Tajvanon lehet az Asus új okostelefon famíliáját megvásárolni, és nem is kell már ehhez túl sokat aludni.

  • Asus ZenWatch 2 - kilóg a sorból

    Újabb Android Wear-alapú okosóra jutott el hozzánk, szinte mindent tud, amit egy ilyen eszköztől jelenleg elvárhatunk, egy-két aprósággal meg kell békélnünk, cserébe kedvezőbb árral számolhatunk.

Hirdetés