Megérkezett a Zenfone 3 Laser és Max

Egyre nagyobb lesz a Zenfone 3 család, hiszen a korábban bemutatott Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe, valamint Zenfone 3 Ultra mellé most két új tag csatlakozott, méghozzá Zenfone 3 Laser és Zenfone 3 Max néven.


[+]

Nem meglepő módon a Zenfone 3 Laser a Zenfone 2 Laser örököse, és legnagyobb erénye, hogy a 13 megapixeles, PixelMaster 3.0 technológiával ellátott Sony IMX214 kamerája mindössze 0,03 másodperc alatt képes fókuszt találni. Van még fehéregyensúly szenzor és elektronikus képstabilizátor is.

A fém készüléktest elején egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású, 2.5D-s üveggel védett kijelzőt találunk, ami mögött 4 gigabájt RAM, valamint 32 gigabájtos adattároló rejtőzik. A mindössze 7,9 milliméteres, ujjlenyomat-olvasóval ellátott eszköz Vietnamban lesz először megvásárolható, méghozzá átszámolva 76 ezer forintnak megfelelő dongért.

A Zenfone 3 Max szexepilje a 4100 milliamperóra kapacitású akkumulátor, ami ugyan nem kicsi, mégis visszalépés a korábbi termék 5000-es telepéhez képest, mindenesetre 20 órányi hívást vagy 87 órányi zenehallgatást garantál. A mobil elején egy 5,2 hüvelykes IPS kijelző várja az érintéseket, nem maradt el az ujjlenyomat-olvasó sem.


[+]

Egyelőre annyit lehet még tudni a készülékről, hogy 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtos adattárolót kapott, ára pedig 57 ezer forint környékén mozog Távol-Keleten.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés