A zoomcsata megnyerésére készül a következő Note

A Galaxy S23 Ultra szenzorban és képfeldolgozásban nyerne riválisai ellen.

Ha bárki azt gondolná, hogy a Samsung kizárólag aktuális készülékei szoftverfrissítésével van elfoglalva, téved: habár záporoznak az Android 13-on alapuló csomagok a piacon lévő telefonokra, gőzerővel készül azok folytatása, az S Pennel szerelt Galaxy S23 Ultrát beleértve. Bár a készülék maradhat 40 megapixeles előlapi, 12 megapixeles hátlapi ultraszéles és 10-10 megapixeles 3x-os és 10x-es optikai nagyítása mellett, 108-ról 200 megapixelre nőhet a főegység felbontása. Önmagában a számadat nem garancia a minőségi előrelépésre, ugyanakkor ügyes demosaic algoritmussal és többelemes feldolgozással a köztes, vagyis szenzoralapú nagyítás egészen 3x-os állásig kiváló lehet, onnantól pedig elérhetők a zoomoptikák.

A Galaxy S23 Ultra, az S22 Ultra és a Pixel 7 Pro felvétele ugyanarról a témárólA Galaxy S23 Ultra, az S22 Ultra és a Pixel 7 Pro felvétele ugyanarról a témárólA Galaxy S23 Ultra, az S22 Ultra és a Pixel 7 Pro felvétele ugyanarról a témáról A Galaxy S23 Ultra, az S22 Ultra és a Pixel 7 Pro felvétele ugyanarról a témáról [+]

A fenti három képet az Ice Universe csatorna tette közzé nem pontosított nagyítási tartomány mellett, és legalábbis ebben a műfajban egyértelműnek tűnik az S23 Ultra részletelőnye az S22 Ultra és a Google Pixel 7 Pro szenzorzoomja mellett. Már ha feltételezzük, hogy a képeket valóban a megnevezett telefonok készítették. Egyébként tényleg maradt tere a Samsungnak a feldolgozáson finomítani, lásd a Mate 50 Pro észrevétlenebb zajszűrését és alacsonyabb jpg tömörítését, és a képek alapján jó irányban változik a Galaxyk algoritmusa.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés