Akciófigyelő: Ajándék fülhallgató az Oppo Reno 5 széria mellé

Az Oppo hivatalosan is megérkezett Magyarországra, a Reno5 5G és Reno5 Z 5G mellé pedig TWS fülhallgató is jár a hivatalos viszonteladó partnereknél.

Az Oppo elsőként két modellel nyit a magyar piacon, amelyek egyébként rögtön szolgáltatói kínálatban is elérhetők. A hivatalos viszonteladó partnereknél az Oppo Reno5 5G és Oppo Reno5 Z 5G mellé valódi vezetékmentes fülhallgató is jár a gyártó Enco szériájából, a komolyabb Reno5 modellhez a szerényebb, 18 ezer forintos Enco Buds, míg a Reno5 Z-hez a 30 ezer forintba kerülő Oppo Enco Air.


Oppo Enco Air

Az Enco Air 12 milliméteres hangkeltőkkel dolgozik, a kapcsolat Bluetooth 5.2-es szabványon épül fel, játék módban akár 80 milliszekundumos késleltetés mellett. A fülesekben 25 mAh-s akkumulátor található, a tok pedig 440 mAh kapacitású, így összesen 24 óra üzemidő hozható ki az eszközből, 50%-os hangerőn négyóránkénti töltéssel. Elérhetők a hangasszisztensek, a vezérlés érintés alapon történik, IP54 véd fröccsenő folyadékok ellen, vezetékmentes töltés viszont nincs.

Oppo Enco Buds
Oppo Enco Buds [+]

Az Enco Buds kisebb kapacitású töltőtokot (400 mAh), de a fülesekbe nagyobb akkukat (40 mAh) kapott, így az üzemidő nagyjából megegyezik; két órával több zenehallgatás fér bele. A Bluetooth itt is 5.2-es, de a kodektámogatást is feltüntették, ami kimerül az AAC és SBC támogatásban. A játék mód itt is alacsony késleltetést biztosít, van IP54-es védettség, érintésvezérlés és AI alapú zajszűrés telefonáláshoz, amit két mikrofon segít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés