Folytatódik az Oppo Enco széria

A gyártó új, valódi vezetékmentes fülhallgatót is bemutatott a Reno 6 modellek mellett.

Egyre több vezetékmentes fülhallgató van a piacon, az egészen egyszerű, tényleg nagyon olcsó modellektől kezdve a komolyabb hangzást és funkcionalitást kínáló megoldásokig. A kiterjedtebb kodektámogatást és aktív zajszűrést kínáló hordható okoseszközök jellemzően még mindig nem a filléres kategóriában keresendők, de a Redmit követve az Oppo is igyekszik bővíteni a kínálatot. Az Enco Free2 azért jóval drágább, mint a Redmi ajánlata, de még mindig nem éri el a 30 ezer forintot.


[+]

Az Oppo Enco Free2 akár 42 dB-lel is csökkenti a környezeti zajokat ANC technológiával, de természetesen elérhető a transzparens mód is, ha szükség van a külső hangokra. A fülesekben 10 milliméteres dinamikus vagy mozgó tekercsek dolgoznak, az 5.2-es Bluetooth pedig támogatja az AAC és SBC kodekeket., játlk módban pedig a 94 milliszekundumos képsleltetést. Van viselésérzékelés, elérhetők az intelligens asszisztensek, illetve extra funkció a kamera távvezérlése, ami a fülhallgató dupla érintésével exponál.


[+]

A vezetékmentes töltés kimaradt, a 480 mAh-s akkuval szerelt tokot Type-C porton lehet tölteni, az IP54 minősítéssel rendelkező fülesekbe pedig egyenként 41 mAh-s telep került. Aktív zajszűréssel 4 óra jön ki a fülesekből, ANC nélkül pedig 6 és fél óra, ezt lehet a tokkal összesen 30 órára kitolni. Az Oppo Enco Free2 Kínában 599 jüanért vásárolható meg június elejétől, ami körülbelül 26 ezer forintot jelent átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés