Hirdetés

Akciófigyelő: Éjfélig tart az új Samsung Galaxy Z széria előrendelői promóciója

A Z Fold3 és Z Flip 3 mellett az új Watch4 széria és a Buds2 mellé is jár ajándék.

A Samsung legújabb hajlítható szériájának előrendelése ma éjfélkor (augusztus 26.) zárul, ha valaki szeretné bezsebelni az extra kiegészítőket és a kedvezményeket, akkor ezt még gyorsan megteheti. A Z Fold3-hoz ugye előrendelői extraként jár a Note Pack, ami áll egy S Pen kapacitív érintőceruzából, egy 25 wattos gyorstöltő adapterből és egy kihajtható tokból, amiben a stylusnak is van hely.

Régi készülék beszámítása esetén igényelhető egy 35 ezer forint értékű kupon is, amelyet az új készülék árából von le a rendszer fizetéskor, ez a kedvezmény a Z Flip3 esetében is érvényes. Nem feltétlenül az előrendeléshez kapcsolódik, de további kedvezményekkel tovább lehet csökkenteni a készülékek árát. Augusztus 31-ig minden 200 ezer forintos végösszeget meghaladó vásárlás esetén 10% kedvezményt dob a rendszer a sulikezdés apropóján, így a Z Flip3-nál és Z Fold3-nál is bevethető.

A vásárlástól számított egy éven belüli egyszeri, kedvezményes kijelzőcsere még mindig jár a hajlítható modellekhez, bár az árlistát még nem bővítették a harmadik generációval, de valószínűleg hasonló árfekvésre kell számítani, mint az elődmodellek esetében, ami a Fold és a Z Fold2 esetében 63.500 forint, a Flip esetében pedig 46.990 forint.


[+]

A Samsung Members tagok e-mailben egy egyedi kuponkódot is kapnak az előrendeléshez, amelyet szeptember 1. és szeptember 30. között válthatnak be 35 ezer forint értékű kedvezményre Galaxy Watch4, Watch4 Classic és Galaxy Buds2 vásárlása esetén a webshopban. A hordható okoseszközök előrendelése esetén pedig ajándék jár a vásárláshoz, ez az ajánlat szintén ma éjfélig áll. A Watch4-hez és Watch4 Classichoz egy harminc ezer forint értékű, vezeték nélküli tripla töltőpadot csapnak, a Buds2-höz pedig SmartTag jár.

A kedvezmények a Samsung hivatalos webáruházában érvényesíthetők, a promócióban részt vevő, hivatalos viszonteladó partnerek listája pedig az alábbi linken érhető el a pontos szabályzattal és részvételi feltételekkel együtt. Érdemes rápillantani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés