Már előrendelésben siker a két új Samsung foldable

a Z Flip3 és a Z Fold3 iránt is nagyobb a kereslet, mint a tavalyi modellek után.

Friss és ropogós Samsung Galaxy Z Flip3 tesztünk megkockáztatja: a valamivel emészthetőbb árú, bár azért 400 ezer forintért még mindig elég drága kagylótelefon hozhatja igazán divatba a hajlítható képernyős mobilokat. Egyfelől azért, mert baromi jól néz ki, és unisex dizájnt kapott férfiasabb vonások helyett (plusz digitális sminktársnak sem utolsó, hogy a hölgyek szívét megdobbantsa), másfelől pedig jóval apróbb és légiesebb, mint a Z Fold3.


A Z Flip3 divatvonalon hódít, és nem akárhogyan [+]

Mégse kell attól tartani, hogy az utóbbiból nem fogy majd egyetlen, árva darab sem, hiszen lényegében a Fold váltja a visszavonuló Note szériát a produktivitási versenyen élén, és meg is van hozzá az S Pen stylus támogatás. Szóval elképzelhető, hogy az üzleti jellegű tablet/telefon hibrid és a divatos Z Flip3 fej-fej mellett halad majd az eladásokban, arra pedig konkrét számokat közölt a SamMobile, hogy ketten együtt mekkora érdeklődésre számíthatnak.


A Z Fold3-nak a produktivitás a profilja [+]

Az oldal 450 ezres előrendelésről hallott csak Dél-Koreából, csak az első héten, a megjelenésig pedig ez a szám várhatóan 800 ezerre hízik. Ha hozzávesszük a világ összes többi országát, meglepő volna, ha nem jönne össze a több millió darabos értékesítés az év végéig – elemzők 5,2 millió egységgel számolnak, ami jócskán meghaladhatja az elődök kétmilliós mutatóját. Csak győzzön foldable-ből a Samsung eleget gyártani...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés