Alapmodell is érkezett a Realme GT 2 szériába

A GT 2 kisebb és szerényebb, mint a GT 2 Pro, de nem sokkal. A különleges anyaghasználat pedig itt is adott.

A Realme GT 2 széria első körben arról nevezetes, hogy a Pro verzió a Qualcomm legújabb, 4 nanométeres szettjét kapta, másodsorban pedig a különleges anyaghasználatról, ami azon kívül, hogy újrahasznosított, elvileg ugyanolyan szerkezeti integritást biztosít, mint a hagyományos fosszilis műanyagok, 2 kilogrammal kevesebb széndioxidba kerülnek és megtévesztésig papír érzetűek. A Pro utótag nélküli, Snapdragon 888-cal szerelt modell is ilyen házat kapott, de valamivel kisebbet,


[+]

A Realme GT 2 6,62 hüvelykes, csak FHD+ AMOLED panellel rendelkezik, de a 120 Hz-es képfrissítés és a kiemelkedő pontszerű maximum fényerő maradt. A tavalyi csúcsszetthez szintén választható 12 GB rendszermemória 512 GB belső tárhellyel, és az 50 megapixeles, optikailag stabilizált (OIS) főkamera is egyezik, ezt viszont csak egy mezei, 119 fokos látószögű ultraszéles és egy makró szenzor kíséri, amivel 4 centiről ideális próbálkozni.


[+]

Az 5G, a WiFi 6, az NFC, az L1/L5 GPS (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS), a sztereó hanszórók és a fejlett audiokodekek itt is adottak (5.2 SBC, AAC, APTX, APTX HD, LDAC), a kijelzőbe épített optikai ujjlenyomat-olvasó pedig igény szerint pulzusszenzorként is funkcionál. Az 5000 mAh összkapacitású telep szintén 65 wattos töltésteljesítményt értelmez, a Realme UI 3.0 pedig Android 12-re épül. A legkisebb (8/128 GB) memóriacsomag Kínában 136 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit, a legerősebb modell (12/512 GB) pedig 161 ezer forintnyi helyi pénzbe kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés