A GT 2-t biztosan viszi az MWC-re a Realme

Hivatalos: február 28-án lesz a Realme GT 2 széria globális bemutatója Barcelonában.

Januárban a kínai közönség előtt már bemutatkozott a Realme GT 2 széria, azaz a GT 2 és a GT 2 Pro, a nemzetközi piacra viszont még nem ért el a telefon. Sokat nem kell várni rá, a gyártó hozza magával a Mobil Világkongresszusra a telefont, a hivatalos bemutató február 28-án lesz Barcelonában.

 

Tömött nap ez a Realme számára, a mai nap mutatta be a gyártó a távol-keleten a 9 Pro és a 9 Pro+ mobilokat is, ezekről röviden írtunk mi is. A 9-es mobilok a középkategóriát jelentik a cég kínálatában, a két GT 2 viszont zászlóshajónak készül. A GT 2  6,62 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínálnak, 120 Hz-es képfrissítéssel és a Snapdragon 888 rendszerchippel. A GT 2 Pro nagyobb, 6,7 hüvelykes LTPO2 AMOLED van benne QHD+ felbontással és itt is 120 Hz-es képfrissítéssel. Ebben azonban már a Snapdragon 8 Gen 1 dolgozik, ami a Qualcomm jelenlegi csúcslapkája.

A zöld és a fehér GT 2 Pro. A hátlap a papírt imitálja.
A zöld és a fehér GT 2 Pro. A hátlap a papírt imitálja. [+]

Az egyetlen dolog, ami még várat magára a Realme GT 2-k kapcsán az európai árazás és az európai piacra kerülés dátuma. Ezeket valószínűleg az MWC-n már el fogja árulni a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés