Bemutatkozott a Realme GT 2... külleme

Január 4-én érkezik a specifikáció, egy divatmagazin viszont már most leleplezi a fenntarthatóságra felfűzött dizájnt.

Egy dolog a Snapdragon 8 Gen 1, és persze nyilván egy rakás kamerás érdekesség: az elmúlt év egyik tanulsága az, hogy a vásárlóréteg érdeklődését a formai újítások is felkeltik, gondoljunk csak a hajlítható készülékekre, kiváltképp az Instagramra teremtett Galaxy Z Fold3-ra. De hagyományos kialakítás esetén is rá lehet menni a dizájnra, a Realme részéről például a GT Master Edition műbőr különkiadása lett emlékezetes, az útitáskát megidéző hátlap ugyanis szemre és tapintásra is eltér a megszokottól.

A Realme GT Master különkiadása
A Realme GT Master különkiadása [+]

A GT 2 család ezt a vonalat viszi tovább, a dizájnt a fenntarthatóságra felfűzve. Konkrétan azt lehetett olvasni a gyártó Facebook oldalán, hogy a a zászlóshajók 20-án mutatkoznak be. Ebből aztán hétfőn végül nem premier, hanem szűkszavú információközlés lett, a szériát a világ első bio-alapú okostelefonjának titulálva, kiemelve Naoto Fukasawa tervező részvételét az alkotófolyamatban.

A Realme GT 2 család egyik tagjaA Realme GT 2 család egyik tagja A Realme GT 2 család egyik tagja (forrás: Vogue) [+]

A mai esemény is csak idézőjeles premier: a Vogue valóban megmutatta a formát, legalábbis ami a sajátos mintázatot viselő hátlapot illeti Paper Tech Master Design fantázianéven, mert nyilván ki kellett valami titulust találni hozzá. A képekbe belenagyítva tényleg egyedi forma köszön vissza újrahasznosítható és könnyen lebomló anyagból megalkotva.


[+]

Azt ugyan a magazin nem árulja el, hogy minden GT 2 variáns efféle hátlapot kap, vagy ez is különkiadás lesz, korlátozott nemzetközi elérhetőséggel, mindenesetre a Vogue-féle leleplezés mutatja, hogy a specifikációtól a forma felé kezd a marketinghangsúly eltolódni. Azért van még pár trükk a Realme tarsolyában: a széria például 150 fokos látószöget bezáró, valóban ultraszéles kamerát visel majd hátul, és antennavonalon is igyekszik csúcsminőséget biztosítani.


[+]

Kaptunk végül egy hivatalos bemutatódátumot, ha a hétfői vagy mai leleplezést nem számoljuk annak: a specifikáció, a termékoldal és minden más, úgy tűnik, 2022. január 4-én kerül élesítésre, árakkal és elérhetőséggel. Vagy majd azt követően valamikor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés