Április 21-én érkezik a Zuk Z2 Pro

Több hír is szólt már a bemutatás előtt álló Zuk Z2 Pro-ról, elsőként a specifikációról kaptunk némi előzetest, majd egy reklámfotón is megtekinthettük a telefont. Most pedig egy újabb kép érkezett a gyártótól (ez lenne lent bekeretezve), ami egyrészt igazolja a Z2 Pro nevet, másrészt közli a bemutatás dátumát, ami április 21, azaz jövő hét csütörtök.


[+]

Emlékeztetőül azoknak, akik lemaradtak volna az eddigi információkról: a Z2 Pro állítólag Snapdragon 820 lapkát kap Full HD kijelzővel, 3 vagy 4 gigabájt RAM lehet majd benne 32 gigabájtos belső tároló társaságában. Hátlapjára 13, előlapjára 5 megapixeles kamera kerülhet, a dobozból kibontva pedig Android 6.0.1 fogadhatja a felhasználót. Az egyik legfontosabb kérdés nyilvánvalóan az árcímke, ezzel kapcsolatban azonban még nem tudunk semmit, jövő héten viszont minden kiderülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZUK

Azóta történt

Előzmények

  • Előzetes képen látható a ZUK újdonsága

    Valószínűleg a Z2 Pro figyelhető meg a nyálelválasztást elindító fotón, a hírek szerint a készülék a felső kategóriában versenyzik majd.

  • SD 820 chipsettel érkezhet a ZUK Z2 Pro

    A következő generációs készülék jóval fejlettebb lehet elődjénél, a felszereltségről az AnTuTu tesztprogram árulkodott.

  • ZUK Z1 - a belső konkurencia

    Saját almárkát alapított a Lenovo, és már kapható is az első ilyen készülék. A Z1 ráadásul nagyon decens eszköz lett, a felső-középkategóriában komoly esélyekkel támadhat a többiekre.

Hirdetés