Április 28-án debütál az LG G4

Nemrég bukkant fel a GFXBench adatbázisában az LG G4, mely a G Flex 2-vel ellentétben Snapdragon 808 chipsettel kerülhet forgalomba. Azt eddig nem lehetett pontosan tudni, hogy a koreai gyártó újdonsága mikor mutatkozhat be hivatalosan, ám mai nap erre is fény derült, hiszen a vállalat küküldte a sajtóeseményre szóló meghívókat.

Az LG G4 április 28-án debütál majd a nagyközönség előtt, hat helyszín; New York, London, Párizs, Szöul, Szingapúr és Isztambul egyszerre ad majd otthont a bejelentésnek. A meghívón egyébként némi képet kaphatunk az anyaghasználatról, ennek alapján akár bőrbe is burkolózhat az LG készüléke. A legutóbbi szóbeszédek szerint a G4 Snapdragon 808 SoC-vel (korábban Snapdragon 810-ről volt szó), 3 GB RAM-mal, 32 GB-os belső tárhellyel, 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel, valamint 16 megapixeles hátlapi, és 8 megapixeles előlapi kamerával láthat napvilágot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • "Tollas" verzió készül az LG G4-ből is?

    Valószínűleg a dél-koreai gyártó idei csúcsmodelljéből készült majd egy 5,8 hüvelykes variáns, melyhez kapacitív toll is jár, és a Galaxy Note sorozat ellenfele lesz.

Előzmények

  • Snapdragon 808-cal érkezik az LG G4?

    Egy ilyen chipsettel felszerelt LG tesztpéldány bukkant fel a GFX Bench adatbázisában.

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

Hirdetés