Áprilisban érkezhet az LG G4

A The Korea Times belső információk alapján úgy tudja, áprilisban fog az LG eddigi legsikeresebb mobiltelefonjának, a G3-nak a folyatása bemutatkozni, azaz, ahogy azt már korábban sejteni lehetett, a "G4" kihagyja a két hét múlva esedékes barcelonai Mobile World Congress-t.

LG G3
Az LG G3 a gyártó eddigi legsikeresebb okostelefonja, éppen ezért sokan várják a folytatást

The Korea Times egy másik forrás alapján arra következtet, hogy az LG egyszerűen nem akart a Galaxy S6-tal egy időben bemutatkozni, amely szinte biztosan március elsején startol el Barcelonában. A G4 várhatóan Snapdragon 810-es rendszerchippel, 4 gigabájt RAM-mal, QHD-s vagy 3K-s megjelenítővel és Android 5.0-ás főverzióval fog bemutatkozni. Azt, hogy napra pontosan mikor, a The Korea Times egyelőre nem tudta megmondani, a premier helyszíne mindenesetre Dél-Korea lehet.

 

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • MWC 2015: Itt a két új LG okosóra

    A dél-koreai gyártó nem csak az új okostelefonjait, hanem okosóráit; a Watch Urbane-t és annak LTE változatát is megmutatta az idei Mobile World Congress kiállítás előtt.

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

  • Ilyen lehet az LG G4 hátlapja

    A koreai gyártó még márciusban bemutatja majd legújabb csúcskészülékét, mely melynek hátsó feléről most egy fotót is láthatunk a Twitteren.

  • Még több képen látható az LG G4

    Ugyan nem biztos, hogy ilyen lesz a végleges formaterv, már egy ehhez hasonló dizájnnal rendelkező csúcskészülék is vonzani fogja a tekinteteket.

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés