Átcímkézett Oppo lehet az új OnePlus

Kínában Ace 2 Pro néven, a globális piacon OnePlus 11T-ként jelenhet meg a telefon. Július-augusztus környékén reális a premier.

Bő egy hónapja érkeznek a pletykák a OnePlus Ace 2 Pro specifikációiról és megjelenéséről, a Digital Chat Station szerint júliusban, de legkésőbb augusztusban kerül piacra a telefon, pont akkor, amikor a Xiaomitól várható a Redmi K60 Ultra megjelenése is. A telefonról tudni, hogy 100 wattos gyorstöltést támogat majd, Snapdragon 8 Gen 2-es SoC-t használ majd és 1,5K felbontású ívelt kijelzője lehet. Ha ez ismerősnek tűnik, akkor azért lehet, mert nemrég érkezett a BBK Electronics műhelyéből egy telefon, melyekre ez mind igaz.

Ez az Oppo Reno 10 Pro+, dizájnban kicsit eltérhet a OnePlus néven kiadott változat
Ez az Oppo Reno 10 Pro+, dizájnban kicsit eltérhet a OnePlus néven kiadott változat [+]

Az Oppo Reno 10 Pro+ ez a készülék, a 6,74”-es AMOLED paneljével, az ívelt szélekkel. A panelt a BOE készíti, 120 Hz-es a frissítése és 1440 Hz-es PWM tompítást használ. Ez az első Reno-szériás telefon 100 wattos töltéssel, részletesebben itt írtunk róla. Azért lehet érdekes a készülék számunkra is, mert az előző OnePlus Ace Pro elhagyta Kínát, abból lett a OnePlus 10T, így várhatóan a OnePlus Ace 2 Pro (vagyis az Oppo Reno 10 Pro+) lesz a nyugati piacokon kapható OnePlus 11T néven.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés