Az egyik legjobb 5G-s Xiaomi is Android 11-re vált

A Mi 10T Lite-ra az új Google főverzió elkészült, a legfrissebb gyártói köntös még nem.

Drága csúcsmobilokkal indított tavaly a Xiaomi a Mi 10-ek személyében, hogy aztán a Mi 10T-k gyakorlatilag féláron nyújtsanak majdnem olyan jó összképet. Ám nem csak a zászlóshajók között van élet: speciel a 100 ezer forint környéki, Snapdragon 750G-vel szerelt Mi 10T Lite-ra sem volt panasz.


[+]

120 Hz-es óriáspanel, 5G modem, infra, jack kimenet, FM-rádió, sztereó hangszóró és gyorstöltés 33 wattos adapterrel a dobozban: akinek nem mindene a fotózás, simán letudhatja a mobilkérdést egy efféle középkategóriással, és a frissítésekről sem kell lemondania. A Mi 10T és 10T Pro után elkészült ugyanis az Android 10-ről 11-re váltó MIUI csomag a nemzetközi változatokra.


[+]

Igaz: egyelőre az OTA frissítés a MIUI 12.5-ös felületet még nem telepíti, az ugyanis a Kínán kívüli piacra a második negyedévben érkezik. De akkor is jó hír, hogy a Google operációs rendszeréből a lehető legaktuálisabbat biztosítja a Xiaomi, remélhetőleg komolyabb bakik nélkül. A közzététel ezúttal is többlépcsős, ám ha minden rendben, előbb-utóbb mindegyik 5G-s Mi 10T Lite jelez, hogy letölthető a 2,5 GB-nyi frissítőadat.

Előzmények

Hirdetés