Az LG árulkodik az G6-ról

A gyártók a legkülönfélébb módon próbálják termékeikre felhívni a figyelmet, a bejelentés előtt pedig kreatívnak kell lenni, hogy semmi komolyat ne áruljanak el idő előtt. Az LG frissen közzétett, újévi üdvözlő üzenetét is tartalmazó videócska azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy az utca embere mit látna szívesen 2017-ben, ha egy új okostelefonról van szó, és aligha válogatta össze a koreai óriás éppen ezeket a válaszokat.

Nagy képernyő multitaskinggal, de nem vészesen nagy, zsebre vágható paraméterekkel. Jól tapadó borítás és jó fogás, egykezes használat. Ellenállás a toalettbe ejtés áldatlan hatásai ellen és a betört kijelző csereköltségének megspórolása. Minden rögzítése egy időben. Ki-ki vonja le a maga következtetését, hogy mindez milyen telefont eredményezhet a gyakorlatban, az LG a maga elképzelését a videó végének tanúsága szerint mindenesetre februárban, a pletykák szerint 26-án prezentálhatja, természetesen G6 néven.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Komolyan meggyötri új akkumulátorait az LG

    A biztonság mindenek felett az LG jelszava az idei csúcskategóriás telefonok kapcsán. Elhangzott a telepek jobb hőtűrő képessége és a rézcsöves hőelvezetés.

  • Az LG kérése: Jegyezzük fel február 26-át!

    Az LG elkezdte kiküldeni a sajtómeghívókat a barcelonai MWC-n tartott rendezvényére, amelyen a G6 bemutatkozása várható.

  • LG G6 prototípusnak tűnik...

    Kiszivárgott néhány kép, amin nagy valószínűséggel a hamarosan bemutatásra kerülő LG G6 látható még kissé kezdetleges formában.

  • Frissítve! Rengeteg LG G6 renderkép!

    Az Amazonon már előrendelhető a Ringke által az LG G6-hoz gyártott védőtok, a képeken persze a feltételezett csúcskészülék a lényeg. Az LG Style-ról is felbukkantak fotók.

Előzmények

  • Március 10-én jöhet az LG G6

    Azt már eddigi is tudtuk, hogy az LG idei csúcsmodellje „nagyon hamarosan” érkezik, most viszont egy lehetséges dátum is előkerült.

  • Vízálló kivitelben gondolkodik az LG

    Nem csak a Galaxy S8 kapcsán indult meg a pletykagyár, most az LG jövő évi csúcskészülékéről tudtunk meg néhány érdekes lehetőséget.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

Hirdetés