Az LG kérése: Jegyezzük fel február 26-át!

Az LG technikai vezetője a januári CES-en erősítette meg egy interjúban, hogy a cég legújabb zászlóshajójával már minden bizonnyal találkozhatunk a Mobile World Congressen, további, nem hivatalos információk alapján pedig március 10-től a boltok polcairól is le lehet majd emelni az LG G5 utódját. Az LG G6-tal kapcsolatban számos újításra számítunk, ezek nagy része jobbára szintén hivatalosan megerősítésre került, de legalábbis senki nem cáfolta meg őket határozottan.

A Save the Date plakát alapján február 26-án, Barcelonában lesz lehetőségünk „többet látni” és „többet játszani”. Ez teljesen egybevág a korábbi értesülésekkel, amelyek az MWC nyitónapját megelőző sajtórendezvényt helyeztek kilátásba. Nem kizárt, hogy a See more, Play more, szlogen egyrészt az LG 18:9-es képarányú 5,7 hüvelykes, 1440 x 2880 pixeles paneljére utal, valamint a moduláris kialakítás elhagyása miatt megnövelt akkumulátorkapacitás is esélyesnek tűnik. Ezzel együtt a víz- és porálló kivitel is reális lehetőségnek tűnik. Az viszont már biztos, hogy február 26-án mindenre fény derül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Az LG árulkodik az G6-ról

    Az utca embere jól tapadó, nagy képernyős, de nem túl nagy és vízálló telefonról ábrándozik az LG videójában. Csak nem a G6 fogja valóra váltani ezen álmokat?

  • Március 10-én jöhet az LG G6

    Azt már eddigi is tudtuk, hogy az LG idei csúcsmodellje „nagyon hamarosan” érkezik, most viszont egy lehetséges dátum is előkerült.

  • Most egy védőtok árulkodik az LG G6-ról

    Újabb „bizonyíték”, hogy a következő LG zászlóshajó hasonlítani fog a mostanira, mínusz a moduláris kialakítás.

  • Vízálló kivitelben gondolkodik az LG

    Nem csak a Galaxy S8 kapcsán indult meg a pletykagyár, most az LG jövő évi csúcskészülékéről tudtunk meg néhány érdekes lehetőséget.

Hirdetés