Újabb fotó a hamarosan érkező G6-ról?

Az LG elég határozottan célozgat mostanság arra, hogy a február-márciusi MWC előtt befut a G5 folytatása, egészen konkrétan február 26-án. Volt már szó az előlap nagy részét kitöltő, 18:9-es képarányú megjelenítőről, sőt: még egy állítólagos renderkép is befutott a G6 esetleges felső részéről. Koreából csatlakozik ehhez a következő kémfotó.


[+]

Az eddigi információk alapján is úgy tűnt, hogy csatlakozva az előlapi kávákat csökkentő trendekhez, a V20-féle dupla-kijelző helyett az LG is inkább az elsődleges kijelzőt nyújtja meg annyira, amennyire mérnökileg lehetséges. A G6 egyes tippek szerint Snapdragon 835-tel, más források szerint viszont valami mással érkezik, abban mindenesetre a legtöbb forrás egyetért, hogy a nagy rivális Samsung csúcskészüléke előtt fut majd be. Az LG reményei szerint ezzel előnyre tesznek majd szert eladási fronton, amire szükség is lesz a legutóbbi, veszteséges negyedév után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • LG G6 prototípusnak tűnik...

    Kiszivárgott néhány kép, amin nagy valószínűséggel a hamarosan bemutatásra kerülő LG G6 látható még kissé kezdetleges formában.

Előzmények

Hirdetés