Befutott az első nougatos béta a OnePlus 3-ra

A OnePlus gőzerővel dolgozik azon, hogy az Oxygen OS Android 6.0 Marshmallow-ról 7.0 Nougatra váltson, és ennek most megérkezett az első kézzelfogható eredménye, igaz, még csak tesztelői változatban. Aki részt vesz az Oxygen OS Open Beta programban és OnePlus 3-mal rendelkezik, máris töltheti a 8-as sorozatszámú tesztrendszert. Ha Android Nougat, akkor természetesen nem maradhatott ki az osztott képernyős mód, az értesítések átszabott, beszédesebb rendszere, a közvetlen válaszadás lehetősége vagy a DPI állítás.

Az 5,5 hüvelykes képátló és a FHD felbontás is a régi
A OnePlus 3T is 6.0-s Androidot futtat jelen pillanatban [+]

A OnePlus a maga részéről új állapotsáv ikonokkal, launcher gyorsindítóval és a Never Settle polc bővítésével tett hozzá a korábbi Oxygen OS verziókhoz képest. A gyártó megjegyzi: első 7.0-s bétaként több bug is maradt a gépezetben, így teljesítményingadozásra és egyéb kellemetlenségekre is számítani lehet. Persze, aki részt vesz a programban, pontosan tudja mindezt. A nougatos rendszercsomag végleges formában még decemberben befuthat, alighanem egyszerre a OnePlus 3-ra és a 3T-re, amelynek friss, ropogós tesztje itt olvasható.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 3/3T: Android 7 előbb, képernyő bug később

    Néhány felhasználónak feltűnt, hogy a OnePlus 3 és a 3T érintőpanelje egy hajszállal lassabban reagál a riválisokéval összevetve. A OnePlus vizsgálódik.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • Elstartolt és telepíthető az Android 7.0 Nougat!

    Osztott képernyős mód, kiterjesztett Doze, átrendezhető kapcsolók, új emojik, informatívabb értesítések és sok-sok újdonság a mindennél korábban közzétett főverzióban.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés