OnePlus 3/3T: Android 7 előbb, képernyő bug később

Az XDA Developers a hardcore mobilosok gyűjtőhelye, ahol az okostelefonok lelkébe is belelátnak különféle szoftveres és hardveres metódusokkal, és ahol kézről-kézre járnak a nem hivatalos ROM-ok, vagyis rendszer képfájlok. A kommuna több tagja is észrevette, hogy a OnePlus 3 és minap bejelentett utódja, a 3T érintőpanelje egy fél pillanattal lassabban reagál az ujjmozdulatokra, mint egyik-másik, ilyen szempontból élen járó riválisé. Az AndroidAuthority szerint a Galaxy S7 és a HTC 10 ötven (50) ezredmásodperc alatt reagál, míg a flagship killerek 93 alatt. Ez ugyebár még mindig nincs egytized másodperc.

Nem mindenkinek tűnik fel az a bizonyos 43 ezredmásodperc a OnePlus 3 (fejjel lefelé) és a 3T esetében
Nem mindenkinek tűnik fel az a bizonyos 43 ezredmásodperc a OnePlus 3 (fejjel lefelé) és a 3T esetében [+]

Megmondom őszintén, itt van mindkettő a kezemben, és egyiknél sem tűnt fel eddig a 43 ezredes lemaradás, mindenesetre ez is olyan, mint a Full HD vs. QHD vita: van, aki érzékenyebb az ilyesmire, van pedig, aki nem, és nyilván a cél az, hogy egy-egy gyártó semmilyen kritikának ne hagyjon felületet. Éppen ezért a OnePlus első embere, Carl Pei Twitteren jelezte: ránéznek a dologra, azonban jelenleg az Android Nougat frissítés az abszolút első számú prioritás. A 7.0-n alapuló Oxygen OS egyébként hamarosan megérkezhet, szinte bizonyosan még december havában, és a mi 3T tesztünkre sem kell már sokat várni, sőt.

Azóta történt

Előzmények

  • Kikerült a OnePlus 3 a hivatalos kínálatból

    Gyorsan kifutott a divatból az év egyik legjobb telefonja: immáron a ráncfelvarrt OnePlus 3T játssza a hivatalos oldalon a főszerepet, némi felár mellett.

  • Snapdragon 821-gyel támad a OnePlus 3T

    Akár 128 gigabájtos kivitelt is vásárolhatunk az új OnePlus 3-variánsból, ami frissített rendszerchipet, 3400 mAh kapacitású akkumulátort és új színárnyalatot is kapott.

  • Android Nougat rendszerbemutató

    Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés