Bemutatkozott a Beats Studio Buds

Aktív zajszűréssel, IPX4 védelemmel, 8 órás üzemidővel, viszont Apple chip és hi-res élmény nélkül jutott 58 ezer forintos árcímke az újdonságnak.

Pár napja még csak előzetesek voltak róla, most azonban teljes valójában bemutatkozott az Apple alá tartozó márka új TWS fülhallgatója, a Beats Studio Buds. Maga a termék egy aktív zajszűréssel ellátott, közepes méretekkel bíró fülhallgatópár, a szokásos, töltőtokos, teljesen vezeték nélküli kialakítással, szilikonos in-ear illesztéssel és IPX4 védelemmel.


[+]

Az aktív zajszűrés pontos specifikációját nem tudjuk, viszont az biztos, hogy nem csak zajcsökkentés, de Áttetsző mód, azaz a környezet hangjait valamelyest beengedő, nyitottabb mód is került bele a biztonságos utcai zenehallgatáshoz. A kütyü nem kapott Apple H1 vagy W1 chipet, így Spatial Audióra vagy Hi-res minőségre nem kell számítani iOS-es kütyükkel sem, viszont maga az iOS és iPad OS natívan, alkalmazások letöltése nélkül tud szoftverfrissítéseket telepíteni vagy zenei beállításokat aktiválni, Android felhasználók pedig a Beats alkalmazás letöltéséhez kell folyamodjanak. Természetesen támogatottak a hangasszisztensek is, Apple-eszközökkel párosítva működik a Hey Siri parancs, Androidon viszont szintén kell az alkalmazás a Google Segéd kezeléséhez.


[+]

Az üzemidő nagyságrendileg 8 óra egy töltéssel, ha kizárólag a füles akkumulátorait nézzük, amiket egyébként a töltőtok kétszer tud feltölteni, így összesen 24 óra a teljes elérhető zenehallgatási idő. Ez a legjobb eset, ami aktív zajszűrés nélkül értendő, ha használjuk az ANC-t vagy az Áttetsző módot, akkor 5 és 15 órás etapokról beszélhetünk. A füles és a töltőtok között van gyorstöltés is, ami 5 perc pihenés után 1 órányi további zenehallgatást tesz lehetővé.


[+]

Az USB-C kábellel tölthető kütyü a nyár folyamán válik elérhetővé nálunk fehér, fekete és piros színekben, és bár az 57 990 forintos ára a tágabb értelemben vett konkurensek ismeretében kissé húzós, az AirPods-oknál még így is lényegesen olcsóbb, a perfekt iPhone-kompatibilitás pedig sokakat vihet arra a döntésre, hogy emellett döntsenek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Beats

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés