Bemutatkozott a Mi Note Black Edition

A Xiaomi ütős készülékek bejelentésével indította el az évet, és az 5,7 hüvelykes, Full HD-s Mi Note már most igen népszerű a Kínai Népköztársaságban. A fehér, a rózsaszín és bambusz hátlapos változatok után most újabb színváltozattal előállt a gyártó, amely igencsak dögös csomagolásban lesz megvásárolható, mintegy 110 ezer forintért. A Snapdragon 801-es új változat a Mi Note Black Edition nevet kapta. A Mi Note Próról is friss információval tudunk szolgálni, a QHD-s, Snapdragon 810-es mobilt május 6-tól lehet előrendelni hazájában. Azt viszont, hogy mikor érkezik meg az első szállítmány a felhasználókhoz, még mindig nem tudni.

Feketében még jobban néz ki a Xiaomi Mi Note
[+]

A Xiaomi Mi Note Black Edition különleges dobozzal vásárolható meg
[+]


[+]


[+]

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezhet a Xiaomi Mi Note Plus

    Még nagyobb képernyővel mutatkozhat be a Xiaomi csúcskategóriás phabletjének legújabb változata. Az év második felében jöhetnek a gyártó Windows 10-es készülékei.

  • 15 millió Mi Note fogyhat idén

    Szakértői becslések szerint tarolhat a piacon a Xiaomi két új csúcskategóriás phabletje, és már most, az előjegyzési fázisban óriási irántuk az érdeklődés.

  • Újabb információk a Xiaomi Mi Note Próról

    Kiderültek a QHD-s csúcskészülék méretei és egy-két extra funkciója is, ezek pedig még izgalmasabbá teszik a Xiaomi új zászlóshajóját.

Hirdetés