Bemutatkozott a Realme Watch 3

Félúton a Watch 2 és az olcsóbb Watch 2 Pro között.

1,8 hüvelykes képátlóval alig egy hajszállal nagyobb az új Realme Watch 3 kijelzője, mint az általunk is tesztelt és bemutatott Watch 2 Pro megjelenítője. Annyira alig van különbség, hogy az órák tokozása egyébként ránézésre megegyező, a Watch 3 kijelzője körül viszont keskenyebb a káva, ennyi a valós különbség. A kijelző felbontása viszont kisebb lett (240 x 286 pixel) és a maximum fényerő is 500 nitre rúg, ami alacsonyabb érték a korábbi modelleknél.

Ezek az óra legfontosabb tulajdonságai a gyártó szerint.
Ezek az óra legfontosabb tulajdonságai a gyártó szerint. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

Újdonság viszont, hogy a Watch 3 már támogatja Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül a hívásfogadást és híváskezelést, ehhez beépített mikrofon és hangszóró is található az órában. A cég állítása szerint zajszűrő algoritmusok tökéletes hívásminőséget biztosít akkor is, ha valaki az órájáról, csuklóból hív fel valakit. A Watch 3 a telefonáláson kívül természetesen fitneszben is otthon van, 110 sportmódot képes követni, ehhez a beépített szívritmus- és SpO2-szenzorok pedig folyamatosan rögzítik az adatokat. Van alváskövetés és stressz-szint figyelés is, ezekhez az egésznapos pulzusadatokat dolgozza fel a szoftver.

Így néz ki fekete színben.Így néz ki fekete színben.Így néz ki fekete színben. Így néz ki fekete színben. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

Száz számlap közül lehet választani, az óratest IP68 szerint por- és vízálló, az alaptartozék szilikon szíjakkal pedig a polikarbonát óratest 54 grammot (14 g + 40 g) nyom. Az óratest mérete 45 x 37 x 11,5 milliméter, fekete és ezüst színben elérhető, színben passzoló szíjakkal. Az akkumulátor 340 milliamperórás, ezzel a cég ígérete szerint 7 nap üzemidő biztosított, ami jóval csekélyebb az előd 12 napjánál. A töltés mágneses csatlakozón keresztül megy, két és fél óra kell töltőn a teljes töltöttséghez.

Realme Watch 3 ezüst színben.Realme Watch 3 ezüst színben.Realme Watch 3 ezüst színben. Realme Watch 3 ezüst színben. (forrás: GSMArena / Realme India) [+]

Az órát egyelőre csak Indiában lehet majd megvásárolni online értékesítési csatornákon, az ajánlott fogyasztói ár pedig 17 ezer magyar forintnak megfelelő indiai rúpia.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés