Méretes kijelzővel és kéthetes üzemidővel jött meg az új Realme óra

A Watch 2 Pro por- és vízálló, a kerek Watch S Pro után pedig a szögletesebb vonalat képviseli.

A Realme nevével itthon is egyre többen futhatnak össze – sőt, a Watch S Pro jóvoltából konkrétan futhatnak is vele, amit mi is megtettünk a teszthéten. A kerek széria után az áprilisban bejelentett Watch 2 és a most befutott Watch 2 Pro a téglalap alakú formát preferálja lekerekített sarkokkal, és a kulcs most is a remek árazás lehet: a maláj piacon mindössze 20 ezer forintnak megfelelő ringgitet kell kifizetni érte, és ha egyszer hozzánk is eljut, várhatóan nem lesz ennél sokkal ijesztőbb a hazai árcédula.


[+]

Azért ez nyilván jár néhány kompromisszummal egy csúcsórához képest, ilyen például az IP68-as por- és víz elleni védelem az 5 ATM helyett, és mivel a termékoldal kifejezetten hallgat az 1,75"-es panel típusáról, valószínűleg nem AMOLED-ről van szó. Azért a 320 x 385 színes pixel kellően részletes rajzolatot jelent, és megvan a Bluetooth 5.0 kapcsolat, a háromtengelyes gyorsulásmérő, az optikai pulzusmérő és a GPS.


[+]

A szíjjal 255,2 x 38,9 x 12,65 milliméteres és 40 grammos jószág 390 mAh-s telepet visel és 14 napos működést ígér töltésenként, folyamatos pulzusméréssel. Sportoláshoz több mint 90 módból választhatunk, az óralapok száma pedig a 100-at is meghaladja. A manapság egyre fontosabb véroxigén-telítettség is megvan, akárcsak a VO2Max mérése, ami pedig a stílust illeti: az érintőképernyővel és egy gombbal kezelhető Watch 2 Pro fekete és világosszürke kivitelben szerezhető be, egyelőre Ázsiában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés