Bemutatkozott a Sony Ericsson W380

A Sony Ericsson hivatalosan is bemutatta a W380i Walkman telefonját, amelyről a hónapokkal ezelőtt kiszivárgott kémfotók is erősen megosztották a közvéleményt. A jövevény - mint ahogy neve is mutatja - az alsó-közép mezőnyben kíván hódítani, melyhez 1,9 colos, 176x220 képpontos, 262 ezer szín megjelenítésére alkalmas fő TFT, illetve 128x36 képpontos OLED külső megjelenítőt álmodtak a tervezők. Ez utóbbi a manapság divatos rejtett kialakítást kapott, vagyis kikapcsolt állapotban nem látható.

A készülék beépített kamerája 1 megapixeles, mely talán még a középmezőnyben is kevés lehet. Zene téren viszont messze jobb a helyzet. A készülék nem csak az MP3 és eAAC+ formátumokat kezeli, de WMApro láttán sem jön zavarba. Az alapcsomag 512MB-os kártyát és sztereó fülhallgatót is tartalmaz, ám ez utóbbi sajnos nem a W800i-nél megismert, mélyen a fülben ülő változat, hanem az olcsóbb modelleknél megszokott füles. Az RDS képes FM-rádió hallgatásakor is a fülhallgató szolgál antennaként.

A W380i Walkman nem kezeli a 3G hálózatokat, ugyanakkor EDGE átvitelre minden további nélkül alkalmas. Helyi adatátvitelre USB és Bluetooth is használható. Ez utóbbi sztereó átvitelre is képes. A 92x49x16 milliméteres és 100 grammos készülék egy feltöltéssel 7 óra beszélgetést tesz lehetővé, illetve 300 órás készenlétét ígér. Az új jövevény egyelőre ismeretlen áron érkezik a jövő év elején.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés