Benchmark teszten járt a Moto Z2 Play

A korábban megjelent renderkép, később TENAA-certifikáció után egy teljesítménymérő szoftver is lebuktatta a Moto Z Play utódját. A moduláris kialakítás megtartása mellett még vékonyabb lehet az eszköz, és bár az akkumulátor mérete csökken, várhatóan a hardver változásai érezhetők lesznek.

A Geekbench is megerősíti a korábbi feltételezést: 2 GHz fölött pörgő Qualcomm MSM8953 lapka kerül bele
A Geekbench is megerősíti a korábbi feltételezést: 2 GHz fölött pörgő Qualcomm MSM8953 lapka kerül bele [+]

A 3 helyett 4 GB RAM önmagában elég lehet az örömhöz, ugyanakkor a processzoros teljesítmény is ugorhat: a Snapdragon 625-ről 626-ra ugrás önmagában nem feltételez nagy változást, ugyanúgy nyolcmagos Cortex-A53 felel a számítási kapacitásért, viszont a 891/4538 pontos végeredmény önmagáért beszél, főleg többmagos módban gurít nagyot a Z2 Play. A jelenleg ismert tervek szerint június 8-án kerül sor a hivatalos bemutatóra.

Azóta történt

Előzmények

  • Renderképeken a Moto Z Play idei modellje

    Számos Moto készülékre számíthatunk idén, több renderkép és specifkáció is napvilágot látott. Ezúttal a Z széria Play variánsa mutatta meg magát.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • A Moto Z Play frissítése is szünetel

    Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.

  • Moto Z – innováció, kecses vonalakkal

    A Moto Z különleges phablet, amely annyiszor borzolja a kedélyeket, ahányszor csettintést kíván. Papírvékony, értelmesen moduláris és értelmetlenül spórolós.

Hirdetés