Brazíliában véletlenül elkezdték árulni a Moto Z2 Playt

A Moto Z Play utódjának bemutatójára elvileg a napokban, ha nem ma számíthatunk, egy brazil forgalmazó viszont félreérthette az embargó végének időpontját, vagy csak nem figyelt, vagy csak szerette volna, ha mindenki figyel. A Moto kifejezetten erős piaccal rendelkezik Brazíliában, az oldal viszont sajnos már nem elérhető, ettől függetlenül nagyjából minden információt el lehetett érni a készülékről, amíg észbe nem kaptak.


[+]

A Moto Z2 Play termékoldala nagyjából megerősített az eddigi adatokat, a készülékben jelzett 2,2 GHz-es nyolcmagos szett valószínűleg a Snapdragon 626 lesz, amihez 4 GB rendszermemóriát és 64 GB bővíthető belső tárhelyet adnak. A Moto Mod kompatibilitás miatt a dimenziók és forma nem változnak sokat, és továbbra is 5,5 hüvelykes, FHD felbontású AMOLED kijelzővel szerelik.


[+]

Kettős LED villanó jut az 5 megapixeles előlapi kamerához és a 12 megapixeles, lézeres autofókusszal támogatott, duál pixel technológiás hátlapi modulhoz is. A készülék ára 2699 reált tett ki, arrafelé viszont egyrészt drágábbak a mobilok, mint máshol, másrészt jár hozzá a projektor mod, tehát a Moto Z2 Play önmagában, itthon valószínűleg nem lesz 230 ezer forint.

Előzmények

  • Benchmark teszten járt a Moto Z2 Play

    A Snapdragon 626 lapka processzora remek eredménnyel végzett, a többmagos teljesítmény rengeteget fejlődött.

  • Moto Z2 Play csúszott be a TENAA-hoz

    Valószínűleg nem keltett nagy feltűnést, hiszen egyrészt rendkívül vékony, másrészt nem sokat változott az elődjéhez képest.

  • Moto Z Play - nem (csak) játékra

    A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.

  • A Moto Z Play frissítése is szünetel

    Egyre több gyártó késlelteti, vagy rosszabb esetben vonja vissza készülékei Nougat frissítését, ezúttal a Lenovo kénytelen így tenni.

Hirdetés