CES 2024: Bemutatkozott a TCL NXTPaper új generációja

A TCL 50 széria hét készülékkel érkezett, két modell az új generációs panellel, tabletből pedig kétféle méretet lehet választani szemkímélő megjelenítővel.

A TCL szokás szerint a CES-en mutatta be az új szériát, ami egyelőre USA exkluzívnak tűnik, de a TCL NXTPaper táblagépeket követően idővel a TCL 40 NXTPaper 4G-s és 5G-s változatban itthon is elérhetővé. A telefonokról viszonylag kevés érdemi információt osztott meg a gyártó, a TCL 50 XL NXTPaper értelemszerűen a nagyobb verzió 6,8 hüvelykes, 120 Hz-es panellel, a TCL 50 XE NXTPaper pedig méretben és képességekben is egy visszafogottabb ajánlatnak tűnik a 6,6 hüvelykes, 90 Hz-es megjelenítővel.

A komplett TCL 50 széria
A komplett TCL 50 széria [+]

A táblagépek közül TCL NXTPaper 14 Pro kapott több figyelmet, a TCL Tab 10 NXTPaperről csak annyit tudunk, hogy az eszköz egy nyolcmagos, 5G-s szettet kapott, ezen Android 14 fut és 10,4 hüvelykes speciális panellel szerelték. A 14 hüvelykes kijelzővel dolgozó 14 Pro-ról viszont elárulták, hogy Dimensity 8020 dolgozik a készülékházban, amihez akár 12 GB RAM-ot és 256 GB belső tárhelyet is választhatunk, a 12000 mAh-s telepet pedig 33 wattos teljesítménnyel lehet gyorstölteni.


[+]

Az új NXTPaper modellek már a továbbfejlesztett, 3.0-s NXTPaper Circularly Polarized Light (CPL) megjelenítőt kapták, ami kiszűri a kék fény 61%-át és hasonló érzetet kelt, mint hagyományos, papírra nyomtatott szöveget olvasni természetes fényben. A szemkomfortot a DC elsötétítés is támogatja, ami villódzásmentes megjelenítést biztosít.

" target="_blank">

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés