MWC 2023: Két új táblagép jött a TCL-től

A NXTPAPER 11 különlegesebb kijelzőjével, a Tab 11 kedvező árával szeretne vevőket szerezni.

Második generációs NXTPaper Display technológiáját és ezzel felszerelt termékeket mutatott be a TCL a 2023-as MWC-n. A NXTPaper 2.0 a TCL neve a tükröződés-gátlóval és papírszerű felülettel bevont IPS panelre, mely dedikált szenzorral a környezeti fényekhez állítja a fényerejét és a színhőmérsékletét, valamint 500 nit körüli fényességre képes, és TÜV elismerést kapott a kékfényszűrőjére. A NXTPAPER 11 egy 10,95”-es IPS LCD-vel felszerelt táblagép, a felbontás 2000 x 1200 pixel, a képarány 15:9 és támogat opcionálisan megvásárolható érintőceruzát 4096 nyomásponttal.

TCL NXTPAPER 11TCL NXTPAPER 11TCL NXTPAPER 11 TCL NXTPAPER 11 [+]

A készüléket a MediaTek fejlesztette Helio P60T lapka hajtja meg, Android 13 rendszerrel kerül piacra, a beépített 128 GB pedig microSD-vel bővíthető. RAM-ból 4 GB van, mellé adott a Wi-Fi 5, a Bluetooth 5.0, egy 8 MP-es előlapi kamera 100 fokos látószöggel, két mikrofon, négy hangszóró sztereó hangzással és egy 8 MP-es kamera LED villanóval megtámogatva a hátlapon is. A táblagép 6,9 milliméter vastag, 462 grammot nyom és 8000 mAh-s akkuval van felszerelve, melyet 18 wattal lehet tölteni USB-C csatlakozón keresztül.

A tollat a szoftver nem kezeli annyira jól, például rajzoláshoz vagy jegyzeteléshez külön-külön alkalmazás kell, nem lehet kézzel beleírni csak úgy a jegyzettömbbe. A toll külön megvásárolható kiegészítő, nem lesz alaptartozék.A tollat a szoftver nem kezeli annyira jól, például rajzoláshoz vagy jegyzeteléshez külön-külön alkalmazás kell, nem lehet kézzel beleírni csak úgy a jegyzettömbbe. A toll külön megvásárolható kiegészítő, nem lesz alaptartozék. A tollat a szoftver nem kezeli annyira jól, például rajzoláshoz vagy jegyzeteléshez külön-külön alkalmazás kell, nem lehet kézzel beleírni csak úgy a jegyzettömbbe. A toll külön megvásárolható kiegészítő, nem lesz alaptartozék. [+]

A fekete és sötétlila színben készülő táblát Európában májustól lehet majd megvásárolni 250 eurós áron, ez 95 - 100 ezer forint körül lehet hazánkban, egyelőre a magyar árakat nem tudjuk. A tollat, tokot, billentyűzetet külön árusítja majd a TCL.

A TCL Tab 11 a hagyományosabb eszköz, ennek folytán ez az olcsóbb is.A TCL Tab 11 a hagyományosabb eszköz, ennek folytán ez az olcsóbb is. A TCL Tab 11 a hagyományosabb eszköz, ennek folytán ez az olcsóbb is. [+]

Méretben szinte megegyezik, de olcsóbb és egyszerűbb kicsit a TCL Tab 11. Ez is Helio P60T (CPU: 4 x 2 GHz Cortex-A73 + 4 x Cortex-A53 2 GHz, GPU: ARM Mali-G72 MP3) SoC-t használ, szintén 4 GB RAM és 128 GB bővíthető tárhely van benne. Opcionálisan adott a nano-SIM használatának lehetősége is, 4G-s hálózatokon képes a tablet kommunikálni, vagy Wi-Fi 5-ön. Készül külön Wi-Fi és Wi-Fi + 4G változat is.

Négyzetes a forma, igényes az alumínium ház, viszont hiányzik a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó. Helyette vannak sztereó hangszórók.Négyzetes a forma, igényes az alumínium ház, viszont hiányzik a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó. Helyette vannak sztereó hangszórók. Négyzetes a forma, igényes az alumínium ház, viszont hiányzik a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó. Helyette vannak sztereó hangszórók. [+]

A kijelző 10,95 hüvelykes IPS LCD, itt is 2000 x 1200 pixel a felbontás és 15:9 a képarány, viszont nincsenek a NXTPaper kijelző adta extrák. A kamerák ugyanazok, ugyanúgy adott a Bluetooth 5.0, a 8000 mAh-s akkumulátor, a 18 wattos töltő megfelelő adapterrel a dobozban, és ez is májustól kerül majd a boltokba, de kedvezőbbnek mondható 180 euró körüli áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés