Csendben mutatkozott be az Oppo A31

Szép csendben mutatta be legújabb készülékét az Oppo Mobile. Az A31 Kína számára készült (bár nem kizárt más piacokon való megjelenése sem), két SIM-et kezel, az anyaghasználatra pedig nem lehet panasz, hiszen a fém keret mellett üveg elő- és hátlapot kapott a mobil. A 8 milliméter vékony készülékért 160 dollárt, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 44 ezer forintot kell letenni az asztalra.

Oppo A31

Az A31-ben egy 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású kijelző került. A motorháztető alatt már egy fokkal biztatóbb a helyzet, hiszen egy 64 bites Snapdragon 410 SoC található itt, amiben egy négy Cortex-A53 magot tartalmazó processzor dolgozik, 1 GB RAM társaságában. A 8 GB-os adattároló microSD kártyával bővíthető, a tárhelyből a Color OS felülettel ellátott Android 4.4 KitKat operációs rendszer is elfoglal egy keveset.

Oppo A31

A hátlapon egy f/2.2 rekeszértékű, ledes villanóval megtámogatott 8 megapixeles kamera csücsül, a szelfi modul pedig 5 megapixel felbontású. Az A31 mindkét SIM foglalata támogatja a 4G/LTE-t, ezen kívül Bluetooth, WiFi és GPS is található abban a készülékben, melyet egyébként egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor lát el energiával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Megjelent az Oppo Mirror 5

    Az R1x kistestvére 7,7 milliméter vékonyra sikeredett, 5 hüvelykes qHD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával rendelkezik.

Előzmények

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Zafírüveg védelemmel érkezett az Oppo R1C

    Felső-középkategóriában indul hódítóútra az Oppo igencsak vékony okostelefonja, amely a hagyományos előlapi védelem mellett zafírüveg borítással is megvásárolható lesz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés