Megjelent az Oppo Mirror 5

Hivatalosan is bemutatkozott az Oppo új középkategóriás készüléke, a Mirror 5. Az R1x kistestvérének fém készülékháza 7,7 milliméter vékony lett, tömege pedig 160 gram. A masinába egy microSIM és egy nanoSIM foglalat található, emellett pedig szerencsére egy különálló microSD tálca is belefért, amivel a 16 GB-os adattárolót lehet szabadon bővíteni. Van 802.11a/b/g/n-es WiFi és infralámpa is.

A kijelző 5 hüvelykes, ezen 540 x 960 pixel (qHD) terül el. A hátlapon található fényképezőgép f/2.2 rekeszértékű, 8 megapixel felbontású és Full HD felbontásban tud videókat felvenni, az előlapi kamera 5 megapixeles. A Beautify 3.0 programnak köszönhetően számos javítást lehet végezni a fotókon, ezen kívül a szoftver time-laspe és GIF képeket is képes rögzíteni.

A Mirror 5 az Android 5.1 Lollipopra épülő Color OS 2.1 operációs rendszert futtatja, a hardveres erőforrást pedig a Snapdragon 410 chipset (1,2 GHz-es négymagos processzor), valamint a 2 GB-nyi rendszermemória biztosítja. A 2420 mAh kapacitású lítium-polimer akkummulátorral ellátott masina ára még nem ismert, és egyelőre az európai értékesítésről sem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Hivatalos képeken az Oppo Mirror 5

    A kínai gyártó új készüléke egy elegáns, gyémántra emlékeztető hátlapot kapott, az eddigi információk alapján azonban ezen kívül egy teljesen átlagos okostelefonnak mondható.

  • Hivatalosan is bemutatkozott az Oppo Neo 5 (2015) és Neo 5s

    A kínai gyártó új, középkategóriás készülékének két verziója is lesz, és alapvetően a hardver különbözteti meg őket egymástól.

  • Csendben mutatkozott be az Oppo A31

    A kedvező árfekvésű készülék 160 dollárt kóstál, ezért pedig fém keret, 4,5 hüvelykes WVGA kijelző és Snapdragon 410 SoC jár.

Hirdetés