Csillogó középkategóriást mutatott be a Honor

A Honor X40i pink verziója bármelyik hercegnőnek vonzó ajánlat lehet a dizájn szempontjából.

A Honor X40i technikailag nem különösebben érdekes, de a csillámló pink verzió még a gyöngyház hatású ezüstfehér verziónál is karakteresebb. Persze elérhető lesz feketében és mohazöldben is, utóbbi tényleg nagyon kellemes tónusú. Az iphone-osan szögletes oldalélekkel és a csinos kameraelrendezéssel egész mutatós modell lett a 175 grammos és 7,43 milliméter vastag újdonság.

[+]

A mutatós külső egyszerű belsőt rejt Dimensity 700-as szettel, de bőséges rendszermemóriával és belső tárhellyel (8/128 GB, 8/256 GB vagy 12/256 GB). A 6,7 hüvelykes, FHD+ felbontású, 60 Hz-es LCD panelt mindössze 1 milliméteres hosszanti keret szegélyezi, szelfikamera középen (8 MP), ujjlenyomat-olvasó pedig a bekapcsológombban. Kamerából egy 50 megapixeles került a hátlapra, ezt csak egy 2 megapixeles mélységélesség szenzor kíséri, a 4000 mAh-s telephez járó 40 wattos gyorstöltésen kívül pedig tényleg semmi egyéb említésreméltót nem tud felmutatni a csilli-villi készülék.


[+]

A Honor X40i Magic UI 6.1-et futtat Android 12-es alapon, Google szolgáltatásokkal megspékelve. Kínában július 22-től kezdik az értékesítést 97 ezer forintnak megfelelő jüanos áron az alap memóriakiosztásért, a 12 GB operatív memóriával szerelt verzióért pedig 121 ezer forintnyi helyi pénzt kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Hirdetés