Vékony, csupa képernyős X40-nel készül a Honor

A mobilt a gyártó megmutatta, és kísértetiesen hasonlít egy régi márkatársára.

Lassan két éve, hogy függetlenné vált a Honor, mégsem tud szabadulni a huawei-es jegyektől, lásd az EMUI-s szoftverkódon alapuló Magic UI-t, vagy az X40i dupla tárcsás hátlapi kameraelrendezését, noha van vita, hogy azt a megkésett Huawei P50 vagy a Honor 50 inspirálta, de ugye még a generációs számozásban is van hasonlóság.


A Huawei Mate 40 Pro [+]

A másik népszerű kameraelrendezés a tárcsás, és ez tért vissza a Honornál a Magic4 Lite, a Huawei-nél pedig a Mate 50 Pro esetében, de a kivitel fent a Mate 40 Pro esetében is hasonló. És akkor következzen a szeptember 15-én debütáló Honor X40 5G hivatalos renderképe – ismerős?

A Honor X40 5G renderei
A Honor X40 5G renderei (forrás: JD.com)

A fenti két kép az egyik nagy kínai webáruház oldalán bukkant fel, az alább posztereket pedig a Honor közölte weibós felületén, a 10 bites színmélységet és az OLED technológiát megerősítve.

[+]

A forma és a kivitel kétségtelenül előnyös, kávából láthatóan nem sok maradt és legalábbis a render alapján az X40 5G vékonynak tűnik, infraporttal a felső élen. Nem utolsó sorban a mobil mellett két laptop és egy Honor táblagép is pózol, úgyhogy ezek is bemutatkozhatnak jövő hét csütörtökön.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés