December 6-án érkezhet a Meizu m5 note

Ismét a kínai Weibo hozta el a legújabb távol-keleti kéminformációt, ezúttal a Meizu kapcsán. A Meizu X és a Meizu m5 note egy időben történő bemutatását cáfolja az a belsősnek tűnő roadmap, ami előbbit tervszerűen novembere, előreláthatólag 30-ára teszi, viszont a kedvező árú phabletet az év utolsó hónapjára hagyja.


[+]

Az m5 note nem mellesleg több benchmark-adatbázisban felbukkant, ezek alapján sejthetjük a MediaTek Helio P10 rendszerchipet, a Mali-T860 grafikus gyorsítót, a Full HD felbontású kijelzőt, a 3/32 gigabájtos memória/tárolóegység párosítást, illetve a 13 és 5 megapixeles kamerákat, szoftveresen pedig minden bizonnyal Android 6.0 Marshmallow fog ezekhez társulni. Nagyon valószínű, hogy az m5 note lesz a Meizu idei utolsó dobása, így minden egyéb pletykált eszközük, többek között az Exynos lapkával szerelt csúcstelefon is a következő évre csúszhat.


[+]

Frissítés! Időközben megérkezett egy meghívó is, ami december 6-ai bemutatást igazol, és egyértelművé teszi azt is, hogy a cég utolsó bemutatóját láthatjuk majd néhány nap múlva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Képen a rejtélyes Meizu X

    A november 30-ai bemutató előtt folyamatosan érkeznek az információk a Meizu rejtélyes készülékéről, most például egy valódi fotó került elő.

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

  • A Meizu m5 után jöhet a phablet is

    Az m5 note alapjait minden valószínűség szerint egy visszafogott Helio P10 és 3GB RAM adja.

Hirdetés